×

Figyelmeztetés

A Virtuemart komponens hozzárendelése egy menüelemhez

Szerviz

SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZELLÁTÁS

Márkaszervízünkben készséggel állunk rendelkezésére a meghibásodott Bosch, Dynabrade, SKIL, Makita, AEG és Hitach gyártmányú gépek szakszerű javításával

.: Kedvező feltételekkel
.: Rövid határidővel
.: Garanciával

Alkatrészértékesítést is végzünk.

GARANCIA, JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK

A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott gépekre az itt leírt feltételek mellett 12 hónap garanciát vállalunk. A tartozékokra 6 hónap, az alkatrészekre (pl.: forgórész, kapcsoló) csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni amennyiben mi építjük be.


Az általunk forgalmazott márkák garanciaidőtartama:

MAKITA: 12 hónap + internetes regisztrációval további 24 hónapra kibővíthető
BOSCH: 12 hónap + internetes regisztrációval további 24 hónapra kibővíthető
DYNABRADE: 12 hónap


Ettől bizonyos esetekben eltérhetünk, de ezt minden esetben külön feltűntetjük.


A jótállási jegyről:

Ön a jótállási igényét a vásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel ,és az eredeti számla másolatának egyik példányával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizze meg. Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.


Használati és kezelési útmutató:

Minden géphez mellékeljük a jótállási jegyet és a magyar nyelvű használati és kezelési útmutatót. Ez tartalmazza a gyártó által kiadott "EC Megfelelőségi nyilatkozat"-ot valamint a munkavédelmi utasításokat.


A jótállási felelősséget kizáró feltételekről:

Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, külső kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás.


Egyértelmű külső fizikai behatás:

- A benzines gépeknél a rossz üzemanyag használata.
- Hiányzó vagy érvénytelen garanciajegy .
- Érvénytelen vagy hiányzó fizetési bizonylat .
- A garancia időn belül nem garanciális márkaszerviz által szétszerelt gépek.


A jótállási és javítási határidőről:

- A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik.
- A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szervizben töltött idővel. Kivétel, ha a szerviz hibát nem talált, vagy a meghibásodást a szakszerűtlen kezelés okozta.
- A termék vagy jelentős részének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (jelentős része) tekintetében újra kezdődik.
- A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.
- A javítás helyéről: A termék oda- visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodni, kivéve ha a termék kézi csomagként nem szállítható.

MAKITA BOSCH DOLMAR Hitachi Skil Dremel KÉZIGÉPEK GARANCIÁLIS SZEVIZÉT AZ ELSZÖV-KISGÉP KFT –NÉL RÖVID HATÁRIDŐVEL MEGODJÁK * CSAK GYÁRI ALKATRÉSZEKKEL *


Jótálláson és szavatosságon alapuló vásárlói jogokról:

Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül, szakszerű üzembehelyezés és kezelés mellett meghibásodott, Ön kérheti annak azonos típusú új termékre való cseréjét.


A vásárló a termék díjmentes javítását kérheti:

Ha a cserére nincs lehetőség, úgy a vásárlási szerződéstől elállhat és a vételárat kérheti vissza.